Tilaus- ja toimitusehdot

 Sisällysluettelo

 

Asiakaspalvelu

Sähköposti: info@ilmaislahjat.fi

Puhelin: 08 415 41570 (pvm) Arkisin 09.00 - 16.00

Pyrimme vastaamaan sähköpostiviesteihin 1-3 arkipäivän kuluessa.

 

100% Tyytyväisyystakuu
Annamme tuotteille 100% tyytyväisyystakuun. Mikäli jostain syystä et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa tuotteen veloituksetta 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta ja palautamme rahat takaisin. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, tarkemmat ohjeet palautusta varten saat asiakaspalvelustamme.

 

Toimitustavat

Yleinen toimitusaika on 1-4 viikkoa, suuren kysynnän vuoksi Ilmaislahjat.fi pidättää itsellään oikeuden pidempään toimitusaikaan. Mahdollisesta pidemmästä toimitusajasta ilmoitamme tilaajille. Tuote toimitetaan annettuun osoitteeseen kirjepostina. Tuotteen toimitus- ja käsittelymaksu on 5,90 €, joka maksetaan tilauksen yhteydessä.

 

Maksutavat

Ilmaislahjat.fi palvelussa on useita eri maksuvaihtoehtoja, jotka on tehty palvelemaan juuri asiakkaan tarpeita. Kaikki maksut ovat turvallisia ja SSL -suojattuja.

 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksupalvelun tarjoaja

Paytrail Oyj, 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Finland
asiakaspalvelu@paytrail.com
Puh. +358 207 181830 (ark 8-19)

Palvelun kuvaus
Paytrail Oyj (Paytrail) on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paytrail:n maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrail:n palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.


Palautusoikeus

Teillä on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus, jota käyttäessänne voitte asioida suoraan kauppiaan kanssa.

 

Tietoa maksutavoista
Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj. Maksu tilitetään kauppiaalle.

Korttimaksujen osalta Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Takuut ja Palautukset

Kaikille tuotteille on kuluttajasuojalain mukaiset palautusoikeudet. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

 

Tuotepalautukset tulee tehdä aina alkuperäisessä paketissa, huolellisesti pakattuna ja ilman turhia merkintöjä. Palautuksen mukana tulee olla kopio tilaus- tai toimitusvahvistuksesta sekä tilitiedot toimitusmaksun palautusta varten. Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

Rekisteriseloste

Tämä on tietosuojalain mukainen tietosuojaseloste, missä kerrotaan Ilmaislahjat.fi asiakasrekisterin hallinnasta ja sen käytöstä. Asiakasrekisteri on Ilmaislahjat.fi:n omaisuutta. Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Rekisterinpitäjä

Pekasos Group Oy

Hakamaantie 20

90440 Kempele

 


Tietojenkäsittely

Asiakasrekisteriä käytetään Ilmaislahjat.fi:n asiakkuuksien hoitamiseen. Kerättävät tiedot ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Lisäksi asiakasrekisteriin voidaan tallentaa tarkentavia tietoja, jotka parantavat asiakkuuden hoitoa ja hallintaa, kuten ostohistoria. Kaikki rekisteriä käyttävät henkilöt on koulutettu rekisterin käyttöön ja he kirjautuvat hallintaohjelmaan käyttäjänimellä ja salasanalla. Ilmaislahjat.fi asiakkaat ylläpitävät omia yhteystietoja asioimalla Ilmaislahjat.fi asiakaspalvelun kanssa. Ilmaislahjat.fi- sivuston maksutapahtumat ovat SSL-suojattuja (mm. pankkien ja muiden rahoituslaitosten käyttämä korkea suojaustaso). Ilmaislahjat.fi voi myös päivittää asiakasrekisterin väestörekisterin kautta.

 

Tietojen luovuttaminen

Pekasos Group Oy ei luovuta asiakasrekisteriä kolmansille osapuolille satunnaisesti, eikä säännöllisesti.

 

Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa asiakassuhteen hoitamiseen, hallintaan ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä tilaajaluettelotuotteiden ja tietopalveluiden tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan käyttää rekisterinpitäjän ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden ja näiden yhteistyökumppanien markkinointiin, markkinatutkimuksiin sekä markkinointikilpailujen järjestämiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä Pekasos Group Oy:lle sähköisesti osoitteeseen info@ilmaislahjat.fi Asiakkaalla on oikeus vaatia Pekasos Group Oy:n julkaisemissa tilaajaluetteloissa olevien henkilötietojensa korjaamista, muuttamista tai poistamista sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti ilmoittamalla siitä Pekasos Group Oy asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen info@ilmaislahjat.fi.

Tietojen tarkastus, korjaus ja käytön rajoittaminen

Jokainen asiakas voi tarkastaa, korjata tai rajoittaa omien tietojen käyttöä ilmoittamalla asiakaspalveluun info@ilmaislahjat.fi.
Muita tarkastuskeinoja on lähettää postitse rekisteriotepyyntö, jonka liitteenä tulee olla kuvallinen henkilötodistus. Sähköpostilla ja puhelimitse voidaan korjata rekisterissä olevia tietoja tai rajoittaa niiden käyttöä.

Hetkinen...