Kuinka tilaat tuotteen

Tilausohjeet

1. Valitse tuote
Valitse tuote painamalla tuotteen kuvaa tai “Tilaa” -painiketta

*
Mikäli painat tuotteen kuvaa:

→ jos tuotteelle on valittavissa väri, koko tai malli, tee valinnat haluamasi tuotteen mukaan
→ Paina “Tilaa” -painiketta
* Mikäli painat etusivulla suoraan “Tilaa” -painiketta:
→ jos tuotteelle valittavissa väri, koko tai malli, aukeaa erillinen ikkuna jossa voit tehdä valinnat haluamasi tuotteen mukaan. Tee valinnat ja paina “Tilaa”
Paina “Kassalle” -nappia


2. Täytä toimitustiedot
Täytä tiedot huolellisesti onnistuneen toimituksen varmistamiseksi. Toimitustapa on kirjepostina ilmoittamaasi osoitteeseen.

3. Valitse maksutapa
Valitse maksutapa toimituskuluille joko omilla pankkisi verkkopankkitunnuksilla tai pankkikortilla. Toimituskulujen maksu tapahtuu kun olet vahvistanut tilauksen.

4. Lisää mahdollinen kampanjakoodi
Mikäli kampanjassa on erikseen mainittu kampanjakoodi, lisää kampanjakoodi kohdassa “Tarkastele tilaustasi” alaosassa olevaan “Kampanjakoodi” -kohtaan ja paina sen jälkeen “Käytä”.

 

5. Vahvista tilaus
Kun olet tarkistanut tilauksen, vahvista tilaus painamalla “Tee tilaus” -painiketta. Siirryt valitsemasi maksutavan sivulle.

6. Maksa toimituskulut
Maksa toimituskulut valitsemallasi maksutavalla. Maksun saajana on Pekasos Group Oy joka tuottaa Ilmaislahjat.fi palvelun. Maksunvahvistus ja tilausvahvistus tulee sähköpostiisi jonka ilmoitit toimitustiedoissa. Maksunvahvistus tulee maksupalvelun tarjoajalta Paytraililta ja tilausvahvistus Ilmaislahjat.fi -palvelulta.

7. Tuotteen toimitus
Tuote toimitetaan sinulle kirjekuoressa ilmoittamaasi osoitteeseen. Kun tuote lähetetään, saat sähköpostiisi tuotteen lähetyksestä toimitusvahvistuksen.


Hetkinen...